vrijdag 25 mei 2012

Beyblade Metal Fight Zero-G series


De Metal Fight Beyblade Zero-G serie is de recentste beyblade serie. Deze serie werd op 31 maart in Japan gelanceerd. De G staat voor “gravity” en voluit noemt de reeks dus eigenlijk de Beyblade Metal Fight Zero Gravity reeks.
Wat deze reeks zo speciaal maakt is het nieuwe stadium. Dit nieuwe stadium kan schommelen en kantelen. Hoe sterk het stadium schommelt hangt af van de beyblades zelf. Hierdoor worden de beyblade gevechten veel dynamischer en onvoorspelbaar. Het is nu een 3D gevecht geworden. Door zijn speciale vorm is het ook mogelijk om je tegenstander uit het stadium te werken en zo het gevecht te winnen.

Samen met het nieuwe stadium zijn er natuurlijk ook een heleboel nieuwe beyblades. De beyblades van deze nieuwe reeks vallen op door hun asymmetrische vormen, de diamant vormige bovenkant en de kristalachtige vormen in het metaal. Sommige beyblade onderdelen zijn compatibel met de oude reeksen andere weer niet. De nieuwe onderdelen zoals de “chrome” en “Crystal” “Wheels” zijn de nieuwe onderdelen.

Synchrom Booster Shinobi Salamander


Samurai Ifraid

Natuurlijk is er ook een nieuwe tekenfilm reeks. In deze reeks speelt Zero Kurogane de hoofdrol. Hij is nu de nummer 1 beyblader. Hij wil zijn idool Gingka Hagane ontmoeten om er een gevecht mee te houden. Beyblade blijft verrassen en deze nieuwe reeks is een nieuwe hoogtepunt voor de liefhebbers. Beyblade blijft zeer populair en het ziet er naar uit dat dit niet snel zal veranderen. “Let it rip”....
Zero Kurogane

Beyblade Zero G launcher

Geen opmerkingen:

Een reactie posten