zondag 14 oktober 2012

De Teenage Mutant Ninja Turtles

Logo van Teenage Mutant Ninja Turtles
Ken jij de Ninja Turtles? De helden die misdadigers en zelfs aliens verslaan. Wij wel hoor. De Ninja Turtles zijn eigenlijk 4 schildpadden. Maar ze gedragen zich net zoals mensen. Wat hen wel speciaal maakt zijn hun gevechtskunsten. Ze worden namelijk getraind door hun leermeester Splinter. Splinter is een rat maar gedraagt zich net zoals de Ninja Turtles als een mens.

De Ninja Turtles onderscheiden zich van elkaar door hun persoonlijkheid. Leonardo of kortweg Leo draagt een blauw masker. Hij is de leider en volgt de lessen van Splinter vol enthousiasme. Michelango of kortweg Mike draagt een oranje masker. Hij is zeer creatief en maakt ook veel grappen. Donatello of kortweg Don draagt een purper masker. Hij is een wetenschapper en probeert alles op te lossen zonder te vechten. Raphael of kortweg Raph draagt een rood masker. Hij is een echte vechtersbaas. Hij is zeer trouw.

Van de Teenage Mutant Ninja Turtles zijn veel tekenfilms en films gemaakt. Ze verschenen echter het eerst in een stripverhaal in 1987. Echt veel speelgoed van de Ninja Turtles is er niet. Natuurlijk heb je wel de poppetjes om mee te spelen. Er zijn wel veel spelletjes die je kan spelen. Hieronder kan je een super koel Teenage Mutant Ninja Turtle spel spelen. Veel plezier.
Klik op spel om het spelletje te spelen van Ninja Turtles
Klik op afbeelding om het spelletje te spele

Geen opmerkingen:

Een reactie posten