dinsdag 9 augustus 2011

Playskool muzikale activiteit Ball en Gear Center

Kleine kindjes worden gek van de Playskool Musical gear center! Playskool heeft er alles aan gedaan om het leuk te maken voor de kleintjes. Ze kunnen tandwielen laten draaien, opstapelen en verplaatsen. Vrolijke muziekjes maken het nog leuker. Kinderen vinden muziek immers zeer leuk. Sommige kinderen dansen zelf op de muziek. Na een tijd ontdekken ze ook de ballen baan.

Als je dit speelgoed uitpakt en in elkaar steekt denk je waarschijnlijk dat dit toch niet zo speciaal is. Nu geloof het of niet. Baby's en kleine kinderen gaan uit de bol! Als ze op de rode knop drukken gaan de tandwielen draaien. Er zijn 2 sets tandwielen voorzien. De 3 tandwielen bovenaan kan je niet verwijderen maar wel laten draaien. De tandwielen in het midden kan je verplaatsen en stapelen.

Bovenaan kunnen ze een balletje in een baan leggen. Het balletje rolt dan naar beneden. Als je kind vervolgens op de rode knop met ogen duwt gaat het balletje dat naar beneden gerold is beginnen draaien.

Dit speelgoed is volgens Hasbro geschikt voor kinderen vanaf 9 maand. Het artikel nummer is 39125. Het is te koop bij onder anderen Fun, Happyland, bart Smit, Dreamland ......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten