zondag 8 mei 2011

Miniatuur helikopter.

Vroeger waren modelbouw vliegtuigen en helikopters behoorlijk duur om mee te spelen. De laatste jaren is daar verandering in gekomen. Tegenwoordig kan je al een miniatuur vliegtuig of helikopter aanschaffen voor een tiental euro. Bovendien gaan deze ook vanwege hun lage gewicht niet zo snel stuk. Wel zijn de meeste van deze lichtgewichten enkel geschikt voor binnen mee te vliegen. Buiten vliegen kan indien er geen wind is.
De fabrikanten hebben er ook voor gezorgd dat de bediening een stuk gemakkelijker word. Enkele uren oefenen en je bent een volwaardig piloot!

Voor de enthousiastelingen zijn er ook clubs. Deze komen regelmatig samen op verschillende locaties. Ook zijn er beurzen waar model bouw toestellen verkocht worden. Van de kleinste miniatuur vliegtuigen tot zeer grote exemplaren van 1 meter en groter. De grote toestellen vragen wel veel ervaring. Zowel om te bouwen als om mee te vliegen. In dat geval kan je de eerste vlucht best onder begeleiding doen. Al bij al een plezier voor groot en klein.


Een miniatuur helikopter kan je kopen bij bol.
http://www.bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten