vrijdag 24 juni 2011

Beyblade stadium, 2 tollen lanceerder en fire blaze

De ultieme beyblade gevechten hou je in een echte beyblade arena. Het voordeel van een arena is dat de gevechten veel spannender zijn. Door de vorm worden de beyblades steeds naar elkaar gedreven. Een voorbeeld van zo een stadium is het beyblade “Max Stampede Stadium". Als je geen beyblade stadium hebt bouw je best zelf één want het verhoogt wel degelijk het speel plezier.

We hebben samen met het stadium ook de dubbele lanceerder getest. Deze wordt verkocht samen met 2 beyblades namelijk Earth Virgo en Storm Capricorn. Hieronder zie je hoe beide zijn opgebouwd:

Storm Capricorn

Face Bolt

Energy Ring : Capricorn

Fusion Wheel : Storm

Spin Track : M145
Earth virgo

Face Bolt

Energy Ring : Virgo

Fusion Wheel : Earth

Spin Track : GB145

De Storm Capricorn heeft een schokpunt die de beyblade laat stuiten. Je kan de schokpunt verschuiven zodat deze zich niet meer in het centrum van de beyblade bevind. Hoe meer je de schokpunt verschuift hoe sneller de beyblade stuit. Earth Virgo heeft echter ook een sterk pluspunt. Hij heeft een een scherpe pin die vooral goed is om de beyblade zijn spin te laten behouden. Wil je weten welke beyblade in een gevecht wint? Kijk dan naar de volgende video.
De beyblade Fire Blaze is speciaal omdat deze een metalen punt heeft. Dit is een enorme verbetering voor de spin. Bovendien gaat deze punt niet verslijten als je je beyblade veel gebruikt. Hieronder zie je links op de foto de metalen punt en als vergelijking de punten van Storm Capricorn  en Earth Virgo.We hebben Fire Blaze getest door hem in de beyblade arena te plaatsen tegen de winnaar van het vorige gevecht. Beide beyblades worden gelanceerd met de dubbele lanceerder. Hierdoor is het een eerlijk gevecht. beide beyblades hebben initieel dezelfde spin. Kijk naar de volgende video als je wil weten wie het gevecht wint.


1 opmerking: