maandag 20 juni 2011

Cars : de film, spelletjes en meer

Cars is een speelgoed reeks gebaseerd op de gelijknamige Disney films cars en cars 2. De films spelen zich in een wereld af waar alle voertuigen levend zijn en gevoelens hebben. De film gaat over een beslissende race tussen Lightning McQueen en Chick hicks en Strip Weathers


Wanneer Lightning McQueen op weg is naar de wedstrijd komt hij door omstandigheden ongewild terecht in het verlaten Radiator Springs. Vanwege een snelheidsovertreding moet hij daar de weg opnieuw asfalteren. Naar uiteindelijk leert hij de andere voertuigen kennen en ze worden dikke vrienden. De hoofdpersonages in de film zijn naast Lightning McQueen, sally, takel, doc, chick hicks, the king, Guido en fillmore en natuurlijk mag je zijn beste vriend Mack niet vergeten.

Ondertussen is de film cars 2 uitgekomen. We gaan niet verklappen wat er in de film juist gaat gebeuren. Dat zal je zelf moeten ontdekken.

Van cars zijn er verschillende spelletjes gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld het cars houten memory spel waarbij het de bedoeling is van 2 dezelfde wagens te vinden. Er zijn natuurlijk ook race banen en stunt sets.


Zeer leuk is ook de afstandsbestuurbare Lightning McQueen wagen. Een perfecte kopie van de wagen uit de film met zelfs een turbo knop. Lego heeft ook een reeks rond cars uitgebracht. Je kan alle wagens zelf bouwen. Naast McQueen heb je ook de ander wagens en zelfs de teamvrachtwagen. En zelfs voor de kleinsten heeft lego zelfs een duplo cars reeks.

Vind je het leuk om een cars kleurplaat in te kleuren. Klik dan hier dan kan je een toffe kleurplaat uitkiezen.

Alle cars puzzels, speelgoed, lego, race track enz zijn verkrijgbaar in het Cars gamma bij bol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten