donderdag 2 juni 2011

De nieuwe bakugan reeksen

Er zijn 3 reeksen bakugans. Elke reeks is gebaseerd op een tekenfilm serie.
De 3 reeksen zijn:

Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Brawlers : New vestroia
Bakugan Gundalian Invaders

De vestoria reeks introduceerde een aantal extra's zoals de zogenaamde vallen. Een val mag gebruikt worden tijdens een gevecht maar alleen als de val dezelfde kenmerken heeft als de bakugan.De vallen veranderen de kenmerken van je Bakugan of verhogen zijn G-power.

De laatste reeks noemt de gundalian invaders. Samen met deze reeks zijn ook de zogenaamde bakugan battle gears gelanceerd. De bakugan battle gears zijn speciale vecht uitrustingen die tijdens een gevecht gebruikt kunnen worden. De battle gears kunnen vastgemaakt worden op de nieuwe bakugans namelijk de gundalian invaders. De Gears verhogen de G-power van de bakugan met 50 tot 270. Alhoewel de gears enkel passen op de gundalian invaders kan je de gears volgens de spelregels op elke bakugan gebruiken. De gear plaats je dan gewoon naast de bakugan.


Er zijn 6 verschillende Bakugan Battle Gears:

JetKor
Twin Destructor
Battle Turbine
Rock Hammer
AirKor
Vilantor Gear

De battle gears hebben dezelfde kleur als de bakugans maar de kleuren hebben een andere betekenis namelijk goud zilver en brons. De gears verhogen de G-power van je bakugan. Van de battle gears bestaat ook een deluxe uitvoering. Deze deluxe uitvoering heeft lichtjes die kunnen aangaan of knipperen als de de gear op een bakugan of poort kaart gebruikt.
 
Ook nieuw zijn de bakugan mobile assault. Dit zijn eigenlijk voertuigen die door de bakugans gebruikt worden.

Op de website van Bakugan UK kan je allerlei leuke dingen doen. Je kan je eigen stripboek of E-kaart maken maar je vindt er ook alles voor het maken van je eigen fan site. Er zijn ook spelletjes, bureaublad achtergronden enz.

Alle bakugans zijn te verkrijgen bij bol.
www.bol.com

2 opmerkingen:

 1. Op de bakugans staan DNA codes waarom?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De DNA-code heb je nodig om bakugan dimensions te kunnen spelen. Helaas is de website die je nodig hebt om het spel te kunnen starten gesloten.

  Komt het spel terug online? Dat is nog onduidelijk. Controleer regelmatig de website

  http://www.bakugandimensions.com/

  mischien komt het spel terug.

  BeantwoordenVerwijderen