vrijdag 16 september 2011

Beyblade Metal Fusion : Battle Fortress (Wii & Nintendo DS)

Na het spel Metal Fight Beyblade en Metal Fight Beyblade : Bakuten! Cyber Pegasus is er nu het spel Beyblade Metal Fusion : Battle Fortress. Echte fans van de reeks moeten dit spel echt hebben. Het spel is er voor zowel de Wii als de Nintendo DS. De actie is heviger dan ooit tevoren. Je maakt je eigen Beyblades met magische krachten en bepaalt zelf of je je beyblade sterk wil maken in de aanval of de verdediging. Met speciale aanvallen veroorzaak je enorme schade bij je tegenstander. Probeer de wereld kampioen Beyblader te worden.

Beyblade Metal Fusion
Battle Fortress Wii
Beyblade Metal Fusion
Battle Fortress DS
Op de DS kan je stem commando's geven. Hoor jezelf al schreeuwen....“Let it rip” en maak je tegenstander af met combo's en “special moves”. Je kan ook je DS draadloos verbinden met de DS van je vrienden en onderling gevechten houden.

Op de Wii kan je je tegenstander treffen door de Wii afstandbediening in de richting van je tegenstander te bewegen. Voor de speciale aanvallen gebruiken je de knoppen A en B. Super aanvallen kan je uitvoeren als je volledig opgeladen bent door A en B gelijkertijd in te drukken. Je moet natuurlijk wel zien dat je de tegenstander raakt anders gaan alle krachten verloren.

Het terrein en de arena kan je volledig aanpassen. Hierdoor gaat het spel niet te snel vervelen. Bovendien kan je met de DS speciale gedeeltes vrijspelen voor de Wii versie.

Voor iemand die geen fan van de beyblade reeks is vinden we dit spel geen aanrader. Maar voor de fan kunnen we alleen dit zeggen : dit spel moet je hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten