zondag 18 september 2011

Het browserspel Grepolis

Grepolis is de opvolger van Tribal Wars en The West. Het is een browser spel dat je kan spelen met je internet browser via de website van het spel namelijk http://nl.grepolis.com/ Het spel speelt zich af in het oude Griekenland. In het spel start je met een stad (polis) en je probeert die stad vervolgens uit te bouwen tot een metropolis. Zoals in de meeste strategie spelletjes kan je dit op verschillende manieren. Je kan naburige steden aanvallen maar je kan ook via diplomatieke weg een alliantie starten met een andere speler.
Een wereld in Grepolis bestaat uit ongeveer 20000 eilanden. Ruimte genoeg voor intense gevechten op land en water. Om te slagen moet je een evenwicht zoeken tussen grond troepen en zeemacht.

In het oude Griekenland speelden de goden een belangrijke rol. Dit is in het spel Grepolis niet anders. Je moet offers brengen aan de goden zoals Zeus, Poseidon, Hera, Pantheon en Athena. Door offers te brengen belonen ze je met speciale krachten en voordelen.

Naast de goden kan je ook je rijk verbeteren door het onderzoeken van nieuwe technologie├źn. Dit kan in de verschillende onderzoekscentrums.

Er zijn voor dit spel geen gekende cheats, hacks of ander manieren om vals te spelen. En gelukkig maar want dit bederft het spelplezier. Moest je toch een Grepolis cheat of hack gevonden hebben dan adviseren we je deze niet te gebruiken want hierdoor kan je een permanente ban krijgen.

Tijdens het spelen krijg punten. De puntentelling is handig om te zien hoe goed je bezig bent.

Grepolis is een MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game ) met mooie graphics. Het is een spel voor de liefhebber van strategische spelletjes. Iedereen met een geldig email adres kan dit spel gratis spelen. Voor de strategie liefhebbers vinden we dit een geslaagd spel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten