dinsdag 11 oktober 2011

Beyblade Metal Masters : Nightmare Rex

Beyblade Metal Masters Nightmare Rex is het nieuw Beyblade spel voor de Nintendo DS. Het spel is zoals verwacht gebaseerd op de animatieserie. In het spel kan je met de verschillende personages uit de animatieserie spelen. Het doel van het spel is zoals we gewoon zijn namelijk je tegenstander verslaan in de Beyblade arena. Voor het verslaan van je tegenstander kan je speciale en spectaculaire bewegingen gebruiken. Veel van die speciale bewegingen vind je ook in de animatieserie. Zo is er bijvoorbeeld de gekende Pegasus duik aanval die je kan gebruiken om je tegenstander te verpletteren. Natuurlijk speel je in het spel met een virtuele Beyblade tol maar je kan rake klappen uitdelen door de verschillende knoppen te gebruiken. Door het combineren van verschillende knoppen kan je bovendien combinatie aanvallen uitvoeren.


Beyblade Metal Masters Nightmare Rex
Je kan het spel spelen op verschillende manieren. Zo is er Arcade (verhaalmodus), de Practice (oefenmodus) , de Survival (overlevingsmodus) en de missie modus. Je kan ook je eigen Beyblade samenstellen en door het invoeren van de product codes van je eigen Beyblades krijg je toegang voor speciale onderdelen in het spel.

Beyblade Metal Masters Nightmare Rex is in vergelijking met Beyblade Metal Fusion verbeterd op verschillende manieren. De bediening is vlotter en er wordt meer nadruk gelegd op het tactische. Daarnaast kan je “ervaring” verzamelen waardoor je Beyblade nog krachtiger wordt. Door de ingebouwde microfoon in de DS kan je ook je Beyblade besturen door simpele commando's te geven.

Het spel zal verkrijgbaar zijn vanaf 18/11/2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten