woensdag 12 oktober 2011

Mega cool : de Beyblade Metal Fusion IR Spin Control

De Beyblade fans worden niet aan hun lot overgelaten. Voor diegene die het nog niet wisten.... Hasbro heeft nu de Beyblade Metal Fusion IR Spin Controls. Met behulp van zo een IR Spin Control kan je je Beyblade van op afstand besturen! De volgende Spin Controls zijn op het moment van dit schrijven verkrijgbaar:

Beyblade Extreme Top System IR Spin Control Gravity Destroyer met de Gravity Demolition Force aanval
Beyblade Extreme Top System IR Spin Control Meteo L-Drago met zijn Meter Shower aanval
Beyblade Extreme Top System IR Spin Control Galaxy Pegasus met de  Starbooster aanval
Beyblade Extreme Top System IR Spin Control Ray Striker met de Ray Strike aanval



Galaxy Pegasus
Gravity Destroyer
Meteo L-Drago
Ray Striker

Met de IR Spin Control lanceer je de Beyblade nog steeds door hard aan de lanceerder te trekken maar daarna wordt het mega leuk! De lanceerder heeft immers 4 knoppen. Er zijn 2 knoppen die je kan gebruiken om je Beyblade naar rechts of links te sturen. Naast deze knoppen is er nog een “power up” knop om te versnellen en een knop voor een speciale aanval. Een lichtje op de controller geeft aan hoeveel energie je nog kan gebruiken. We zijn echt onder de indruk. Je hoeft je Beyblade Battles dus niet meer in een arena te houden. Je kan met je Beyblade spelen waar je maar wil. Je stuurt je Beyblade immers naar de tegenstander.

De Beyblade loopt op 3 LR44 knop cel batterijen. In de Spin Controller moet je 3 AAA batterijen plaatsen. Het is ook mogelijk om een kanaal in te stellen zodat je met 2 Spin Controllers in dezelfde arena kan spelen. Het Beyblade gevoel wordt versterkt door de speciale licht en geluidseffecten.


De Beyblade Metal Fusion IR Spin Control wordt verkocht met een code voor online te spelen. We zijn aangenaam verrast door Hasbro. Het Beyblade gevoel bereikt nieuwe hoogtes door deze controllers. Een echte aanrader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten