dinsdag 4 oktober 2011

Hello Kitty spelletjes en meer

Hello Kitty is een leuke kleine poes met een leuk strikje in haar haar. Jonge katjes tot ongeveer een half jaar oud worden ook kitten genoemd. Vandaar de naam Hello Kitty.

Spelen met Hello Kitty kan op verschillende manieren. Er zijn zoveel producten. We geven een aantal voorbeelden.

Voor de allerkleinsten is er een Hello Kitty Muziek Mobiel. Dit is soort muziek en animatiemolen die je boven het bed of park van je kind kan monteren. Terwijl de molen draait worden er slaapliedjes, natuurgeluiden of melodietjes afgespeeld. De pluche poesjes die aan de molen hangen dansen in het rond. Door het veranderen van het licht vallen kinderen in slaap. Je kan instellen wanneer de molen draait en of hij zich moet activeren wanneer de baby huilt. Verder heb je natuurlijk ook de klassieke rammelaar zoals je hieronder kan zien.



Hello Kitty draaimolen
Hello Kitty Rammelaar
Voor kinderen tussen de 6 en 12 maanden zijn er Hello Kitty ontbijt en besteksets. Een ontbijt set bestaat uit een bord, kommetje en beker. Het bestekset bestaat uit een vork en een lepel met een dik handvat. Allemaal kindvriendelijk gemaakt natuurlijk. Kinderen imiteren graag volwassenen en met dergelijk sets kunnen ze dit op een veilige manier. Speel eventueel mee en laat je kind je een ontbijt serveren! Plezier verzekert.
Hello Kitty bestekset
Hello Kitty ontbijtset
Voor kinderen tussen vanaf 1 jaar zijn er allerlei speelsets. Zo heb je bijvoorbeeld een Hello Kitty boerderij set en een Hello Kitty ijssalon. Op de boerderij kan je spelen met de tractor, aanhanger en pony. De stickers moet je wel even plakken voor je kinderen. Voor de rest is dit natuurlijk zeer stevig gemaakt zodat je kinderen er veilig mee kunnen spelen. De ijssalon van Hello Kitty bestaat uit 43 delen. Een kleine ijssalon een ijskar en natuurlijk klanten om te smullen van die lekkere ijsjes. Smullen maar.
Hello Kitty ijssalon
Hello Kitty boerderij
Voor kinderen vanaf 4 jaar is er een Hello Kitty spellendoos. Deze spellendoos bestaat uit 30 verschillende klassieke spellen. Hierin vind je klassieke spelletjes zoals een ganzenbord en ludo. Of wat dacht je van een echt Hello Kitty rolschaats set! De rolschaatsen kan je aanpassen aan de schoenmaat van je kind. Van maat 22 tot 29. Natuurlijk zijn er ook knie en ellenboogbeschermers voorzien. En dit alles kan je opbergen in een handige transparante zak. En dit alles in het onvervalste Hello Kitty design. Voorzie natuurlijk wat tijd om je kind op dreef te krijgen.
Hello spellen
Hello Kitty rolschaatsen
Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er puzzels bestaande uit 500 stukjes of meer! Of waarom geen puzzelbol of puzzelpiramide van Hello Kitty. Leuk zijn ook de zogenaamde strijkkralen ook wel eens strijkparels genoemd. Op een grondplaat leg je de kralen in kleurrijke patronen. Door er daarna met het strijkijzer over te gaan gaan deze kralen zich aan elkaar hechten. Laten afkoelen en klaar.
Hello Kitty strijkkralen
Hello Kitty puzzelbal
Alle bovenstaande artikelen en nog veel meer zijn te verkrijgen bij Bol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten