zondag 11 december 2011

Angry Birds

De Angry Birds zijn enorm populair aan het worden. Voor diegene die ze nog niet kennen. De Angry Birds zijn vogels die een strijd voeren tegen stoute biggetjes. De biggetjes zijn stout geweest en hebben de eieren van de vogels gestolen. De vogels willen natuurlijk wraak nemen! Wij maakten een overzicht van hoe je met de Angry Birds kan spelen.
Angry Birds online spelen
Mega cool! Op de volgende website kan je gratis Angry Birds online spelen. http://chrome.angrybirds.com/
Opgelet om te kunnen spelen moet je wel de Google Chrome browser gebruiken of moet je de gratis chrome frame plugin installeren.
Angry Birds spel voor PC
Je kan ook een Angry Birds spel spelen op je PC. De volgende spelletje hebben een demo versie die je gratis kan downloaden. Angry Birds PC spel, Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons
Je kan deze spelletjes downloaden op de volgende locatie : http://shop.angrybirds.com/collections/pc-games
Angry Birds Knock on Wood gezelschapsspel
Dit spel is gebaseerd op het Angry Birds PC spel. De spelregels zijn vrij eenvoudig. Trek een kaart en geeft dit aan de tegenstander. De tegenstander bouwt de constructie. Daarna moet je proberen om met behulp van een katapult het bouwsel neer te halen. In het spel vinden we 3 Angry Birds, 4 biggetjes, een katapult, de bouwonderdelen en de kaarten. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Speel dit spel wel ergens in een hoek. De stukken kunnen soms wel eens wegvliegen en door in een hoek te spelen bespaar je jezelf van achter de onderdelen moeten te gaan zoeken. Het enige minpunt is dat de constructie soms wel moeilijk te bouwen zijn en daarmee bedoelen we dat de constructies tijdens het bouwen soms al in elkaar zakken.
Angry Birds Knock on Thin Ice gezelschapsspel
Dit spel is identiek aan het Knock on Wood spel maar met andere onderdelen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt met meer ijsblokjes.

Het concept van Angry Birds is zo eenvoudig. En toch is het leuk. Als je een spelletjes speelt merk je al snel hoe verslavend leuk het eigenlijk is. Opgepast met de Angry Birds gezelschapsspelletjes. Deze worden op sommige plaatsen wel heel duur verkocht. Als we op internet zoeken blijkt de duurste winkel al snel het dubbel te vragen van de goedkoopste winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten