donderdag 8 december 2011

Air Swimmers® (lucht zwemmers)

Zoek je iets origineel? Iets nieuw? Iets uniek? Wel dan is dit misschien waar u naar op zoek bent. Toevallig kwamen we op de website van Air Swimmers® terecht en we waren onmiddellijk onder de indruk. Kan het nog gekker of leuker zijn dan een vliegende haai of clownvis. De Air Swimmers® zijn onlangs genomineerd als “Best Overall Toy”.
Wat zijn nu die Air Swimmers®? Wel het zijn eigenlijk met helium gevulde vissen die dus door de helium kunnen zweven. Met een IR of RC afstandsbediening kan je hem besturen. Hij gaat gaat naar voor door met zijn staartvin te wapperen. Dit doe je door afwisselend links en rechts te drukken op de afstandbediening. Wil je naar links of rechts dan druk je gewoon een keer meer op de linkse of rechtse knop. Onderaan de vis zit een gewicht dat je met de afstandsbediening naar voren of achteren kan schuiven. Hierdoor gaat de vis zich naar boven of beneden richten. De bediening is even wennen maar de vis is perfect te besturen.

De vis besturen is eigenlijk niet moeilijk maar je moet natuurlijk elke botsing met eventueel scherpe voorwerpen vermijden. Het is en blijft natuurlijk een ballon. Voor het vullen van de vis met helium vraag je best hulp aan een volwassenen. Het is belangrijk van de montage instructies perfect op te volgen. Vaak ben je super enthousiast wanneer je aan de montage begint maar ga dus zeker niet overhaast te werk. Bij enige twijfel kan je op de officiële website hopen extra informatie vinden.

Volgens de website van Air Swimmers® zijn er ondertussen ook al veel vervalsingen van de Air Swimmers® gemaakt. Vaak van zeer lage kwaliteit. Pas dus op en koop de Air Swimmers® enkel bij een officiële verkoper! Consulteer de website van Air Swimmers® voor meer informatie.

Technische informatie:

  • IR of RC afstandbediening
  • afmetingen clownvis : ongeveer 145cm X 92 cm
  • helium gevuld, kan bijgevuld worden
  • werkt met 3 AAA in afstandsbediening en 1 AAA in vis
  • volgens fabrikant geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten