woensdag 7 december 2011

Beyblade Triple Battle Set en Rip Gauge Launcher

Een goede “beyblader” probeert zijn tol met steeds meer energie te lanceren. Als je een beyblade met veel kracht kan lanceren dan is de strijd al half gewonnen. Met de Rip Gauge Launcher kan je meten hoe hard je je beyblade lanceert. Een digitaal display geeft dit aan. De Launcher (lanceerder) is geschikt voor maximum 9 spelers. De lanceerder heeft 2 knoppen. Met de zwarte knop selecteer je de speler en de groen moet je indrukken alvorens je beyblade te lanceren. Na het indrukken van de groene knop verschijnt er 3 2 1 (Let It Rip) op het display.De Beyblade Rip Gauge Launcher is geschikt voor rechts en links draaiende beyblades. In de verpakking vind je 2 plastieke vormpjes. Een voor rechtsdraaiende tollen en een voor linksdraaiende tollen. Nadat je de juiste gekozen hebt moet je enkel nog de schakelaar op de lanceerder in de juiste stand zetten.

De Beyblade Rip Gauge Launcher maakt te gekke geluiden wanneer je lanceert en ook wanneer je goed doorgetrokken hebt. Als je traag trekt word je niet beloond met dat coole geluid. Voor de Gauge Launcher heb je 2 AAA batterijen nodig die zoals vaak natuurlijk niet inbegrepen zijn :-(
Het Beyblade Metal Masters Tripple Battle stadium heeft 3 bodemplaten die je kan verwisselen. Elke bodemplaat veroorzaakt andere speciale effecten door de groeven die er in zijn. In de doos vinden we een goudkleurige plaat die de “chaos” plaat genoemd wordt omdat hij de beyblades in het midden alle richting uitstuurt. De rode plaat heeft groeven in een ster vorm en de groene plaat heeft groeven die meer in een spiraalvorm lopen. De Tripple Battle set wordt geleverd met 2 beyblades namelijk Galaxy Pegasus en Meteo L-Drago. De Beyblade Metal Master Triple Battle Set zorgt voor meer actie in de strijd tussen de beyblade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten