maandag 5 december 2011

FurReal Friends Moustache Mon Chat (Lulu de kat)

Kinderen zijn dol op dieren. Ook op katten. Kleine kinderen zijn echter niet altijd voorzichtig met katten. Ze doen ze soms onbewust pijn waardoor ze venijnig kunnen uithalen met alle gevolgen van dien.

FurReal heeft de oplossing. Een kat om mee te spelen : FurReal Moustache Mon Chat. Deze kat is niet echt maar hij ziet er wel echt uit! Hij spint en rolt op zijn rug net zoals een echte kat. Hij fronst en beweegt zijn oren. Hij heeft ingebouwde sensoren zodat hij reageert als je ermee speelt. Een echte knuffel.
Volgens Hasbro is de kat geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De kat werkt op 4 1,5V LR14 batterijen. De kat kan je in 3 standen zetten namelijk uit, aan en probeer mij. De batterijen zijn snel leeg dus raden we aan van de kat uit te zetten als er niet mee gespeeld wordt. Je kan natuurlijk ook een set herlaadbare batterijen overwegen zodat je 4 batterijen kan laden terwijl een ander set in gebruikt is. De batterijen kunnen na enkele dagen reeds leeg zijn.
Deze kat kan ook interessant zijn voor dementerende mensen als gezelschapsdier. In sommige verpleeghuizen worden deze katten echt gebruikt. Ze zijn ook vrij degelijk gemaakt. Natuurlijk moet je wel een beetje voorzichtig zijn maar ze gaat echt niet zo snel stuk. Met een echte kat moet je ook voorzichtig zijn niet?

Hieronder zie je de kat in actie...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten