zondag 8 juli 2012

Skylanders Giants

De Skylanders Giants is een expansie pack die we in oktober 2012 mogen verwachten. Volgens het verhaal waren de giants jaren geleden verbannen naar de aarde. De giants waren gekend voor hun grootse gevechten. Nu dat de Skylands opnieuw bedreigt worden is het tijd om deze giants opnieuw to leven te wekken.
Skylanders Giants Logo
Niemand had verwacht dat de Skylanders zo een groot succes zou worden. De liefhebbers worden met de Skylanders Giants beloond met 16 nieuwe figuurtje. Acht figuurtjes zijn giants en daarnaast zijn er nog 8 normale figuurtjes. Naast de nieuwe figuurtjes worden een aantal bestaande personages ook opgefrist. Ook nieuw zijn de Lightcore Skylanders. Dit zijn figuurtjes die licht geven als ze op de “portal” geplaatst worden. Deze Lightcore Skylanders zullen bovendien ook speciale lightcore krachten hebben. 
Skylanders Giants figuurtjes
Activision heeft rekening gehouden met de verzameling figuurtjes die de meest fans ondertussen verzamelt hebben. Je kan nog steeds met alle figuurtjes uit Skylanders Spyro Adventure spelen. Omdat de nieuwe figuurtjes allemaal een speciale aanval krijgen hebben de oudere figuurtjes wel een nadeel. De plastic figuurtjes van de Skylanders Giants zijn 2 maal zo groot als de oudere skylanders figuurtjes en ook in het spel zijn ze veel groter. Voor zover we weten zullen de giants wel krachtig zijn maar wel trager dan de ouders skylanders figuurtjes. Hierdoor zal het in het spel niet altijd de best keuze zijn om met de giants te spelen maar zullen de kleinere en snellere skylanders van pas komen.
Skylanders Giants Screenshot
In europa ziet het er naar uit dat je de Skylanders Giants zal kunnen kopen vanaf 19 oktober 2012. We verwachten een stormloop voor deze skylanders tot en met het einde van het jaar. Als je ze graag zo snel mogelijk zou wil hebben raden we je aan om op voorhand te reserveren in een of andere speelgoed winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten