maandag 6 augustus 2012

Ben jij ook een detective zoals Mega Mindy van studio 100?

Mega Mindy is de grote held van vele kinderen. Mega Mindy beleeft samen met Toby, commissaris Migrain, opa en oma Fonkel de meest fantastische avonturen. Mega Mindy is eigenlijk Mieke Fonkel die als agent werkt op het bureau van commissaris Migrain. Als er een misdaad moet opgelost worden verandert ze in Mega Mindy. Eenmaal Mega Mindy heeft ze superkrachten en met de hulp van de uitvindingen van opa Fonkel is ze de schrik van alle misdadigers.
Mega Mindy Detective spel
Voor de kinderen die gek zijn van Mega Mindy is er nu het Mega Mindy detective spel. In de doos vinden we alles wat Mega Mindy nodig heeft om de misdaad te bestrijden. Een verrekijker, een agenda, een notitieblokje, materiaal voor het maken van een robotfoto, een spiegel, plaatjes met geheime codes en meer. In de doos zit ook een boekje om te illustreren waarvoor alles kan gebruikt worden.
Mega Mindy pak
Als je het detective spel combineert met een echt Mega Mindy verkleed pak wordt het helemaal te gek. Voor dat je er beseft van hebt willen ze van s'morgens tot s'avonds rond lopen als Mega Mindy. Speel zelf mee. Jij bent de “misdadiger” die een snoepje gestolen heeft. Laat wat sporen achter en het avontuur begint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten