donderdag 4 oktober 2012

Skylanders Mega Bloks

De Skylanders zijn momenteel super populair en dat verbaast ons niet. Keileuk om mee te spelen. We verwachten dat er veel Skylander speelgoed zal verschijnen.

Mega Blocks verrast ons als eerste met zijn Skylanders bouwdozen.
Afbeelding van de Mega Bloks Skylanders helicopter doos
Mega Bloks Arkeyan Copter Attack
Afbeelding van Mega Bloks Skylanders kanon doos
Mega Bloks Sky Turret Defense
Voor diegene die Mega Bloks niet kennen. Mega Bloks zijn net zoals LEGO blokjes waar je allerlei dingen mee kan maken. Met de Skylanders Mega Bloks kan je de helicopter van Spyro maken of een Skylanders kanon dat echt kan schieten. Bij het Skylanders kanon zit het figuurtje Spill met zijn ijsspeer en ijsschild. Super leuk. Niet alleen omdat je met de figuurtjes kan spelen maar vooral omdat je zelf alles moet bouwen. De bouwdoos met de helicopter van Spyro bijvoorbeeld bestaat uit 138 onderdelen. Zie je het allemaal een beetje groter dan zijn er 2 super grote bouwdozen. Een mega groot Skylanders piratenschip en het kasteel van Kaos. Het kasteel bouw je met 924 onderdelen. Ben je het kasteel beu dan bouw je toch gewoon je eigen kasteel. Kortom je kan je fantasie de vrije loop geven en met de figuurtjes de leukste avonturen beleven.
Afbeelding Mega Bloks Skylanders Dark Castle Conquest gebouwd
Mega Bloks Skylanders kasteel
Afbeelding Mega Bloks Skylanders Crushers Pirate Quest gebouwd
Mega Bloks Skylanders piratenschip
Wat ook leuk is dat je bij de figuurtjes een code krijgt om op de website van Mega Bloks te spelen. De website is helaas nog niet klaar maar we verwachten dat dit niet lang zal duren en dat we snel meer Mega Bloks Skylanders bouwdozen mogen verwachten.

Voor de ge├»nteresseerden. De Mega Bloks Skylanders kan je bestellen op de volgende website
http://www.toysrus.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten