maandag 5 november 2012

Zelf Angry Birds maken

Wist je dat je zelf Angry Birds kan maken. De “Softee Dough Angry Birds Figure Maker Playset” heeft alles wat je nodig hebt om zelf je eigen Angry Birds te maken. In de doos van deze playset zitten 4 potten klei en 2 vormpjes. Er is een vormpje om de varkentjes te maken en een vormpje om de Angry Birds te maken.
Afbeelding van Angry Birds bouwdoos
Zelf Angry Birds maken
Omdat er 4 potten klei bij zitten kan je zelf spelen met de kleuren. Als je de kleuren goed verdeelt krijg je een prachtig resultaat. Hieronder zie je een zelf gemaakte Angry Bird en een varkentje.
Met klei gemaakt Angry Bird
Zelf gemaakte Angry Bird
Met klei gemaakt varkentje
Zelf gemaakt varkentje
Heb je alle varkentjes en Angry Birds gemaakt dan kan je beginnen spelen. In de doos zitten kaarten waarmee je het bouwwerk van de varkentjes in elkaar kan zetten. De Angry Birds plaats je in de katapult en vervolgens probeer je de varkentjes van hun bouwwerk te schieten.

Deze set is te koop bij Amazon en kost ongeveer 15 euro. Het zijn vooral de vormpjes die de set speciaal maken. Door deze vormpjes te gebruiken kan je super mooie Angry Birds maken. Voor de Angry Birds liefhebbers een aanrader.

1 opmerking: