maandag 10 december 2012

Het Polly Pocket speelhuis

De Polly Pocket poppetjes zijn misschien wel klein maar ze zijn wel hartstikke leuk om mee te spelen. Ze zijn amper 6 cm groot en dragen moderne en kleurrijke kleding. Er zijn massa accessoires voor deze poppetjes en dat maakt het alleen maar leuker.
Polly Pocket speelhuis in de verpakking
Polly Pocket speelhuis
Meisje speelt met Polly Pocket speelhuis
En spelen maar ...
Het Polly Pocket speelhuis is geen uitzondering en dat merk je aan de grote verzameling accessoires die bij dit huis zitten. Een ijskast, een bad, stoelen, een poes en nog veel meer. Het leuke aan all die accessoires is dat ze allemaal voorzien zijn van een klein zuignapje. Hierdoor kan je de kleine voorwerpen plaatsen waar je wil en blijven ze staan ook waar je ze geplaatst hebt. Ook het Polly Pocket poppetje Polly heeft zuignapjes onder haar schoenen. Je kan ze dus plaatsen waar je wilt en ze blijft mooi staan.
Polly neemt een bad
Polly neemt een bad
Polly aan tafel
Polly aan tafel
Bij het Polly Pocket speelhuis zit enkel het poppetje Polly. De andere poppetjes zoals Shani, Lea, Lila, Crissy, Kerstie, Rick en Todd vind je in andere Polly Pocket speelsets. Polly Pocket is gemaakt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Vanwege de kleine accessoires is Polly Pocket niet geschikt voor kleine kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten