zondag 9 december 2012

Lego Ninjago Masters of Spinjitzu

Lego Ninjago ken je waarschijnlijk al maar Masters of Spinjitzu is beetje speciaal. In deze reeks zijn de Shogun en de Bandits weggelaten. Nieuw is het leger van skeletten,slangen en het leger van steen. In tegenstelling met de originele Lego Ninjago reeks heb je in Masters of Spinjitzu moderne voertuigen. Lego Ninjago Masters of Spinjitzu speelt zich dus af in een moderner tijdperk met moderne wapens.
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu robot
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu robot
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu modern voertuig
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu modern voertuig
Lego is leuk om mee te spelen omdat je eigenlijk 2 maal speelt. In de eerste plaats moet je alles bouwen. Gelukkig is er altijd een gedetailleerd bouwplan. Door de vele kleine onderdelen is het niet altijd een eenvoudige klus. Voor de samoerai robot moet je toch rekenen op een paar uren bouwen. Eenmaal alles in elkaar staat kan je beginnen spelen. Dus eigenlijk speel je op 2 manieren. Enerzijds is er het bouwen en daarna kan je je fantasie uitleven met de creatie.
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu bouwdoos
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu bouwdoos
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu figuurtjes
Lego Ninjago Masters of Spinjitzu figuurtjes
De samoerai robot is zeer degelijk van ontwerp. Alle onderdelen van de robot zitten stevig vast. Het is altijd vervelend als er tijdens het spelen onderdelen los komen maar dat is bij deze robot geen enkel probleem. De robot kan je in allerlei standen zetten en hij heeft zelfs een kanon dat echt kan schieten. De robot is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Dus onderschat hem niet. Een ervaren Lego bouwer doet er toch al snel een paar uur over om hem in elkaar te steken. Hieronder een Youtube video voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten