maandag 5 september 2016

Leuke spelletjes spelen online

Tegenwoordig hoef je geen spelconsole te hebben om leuke spelletjes te kunnen spelen. Verschillende websites bieden massa's spelletjes aan die je online kan spelen. Op fungame4you.com vind je de leukste en nieuwste spelletjes. Voor de kleinste kindjes is er bijvoorbeeld het spel "My Dolphin Show 6". In dit spel speel je met een leuke dolfijn en moet je allerlei kunstje uithalen. Het publiek reageert daarbij zeer enthousiast als het lukt van de kunstjes uit te voeren. Een zeer leuk spel voor de allerkleinsten.

Ook leuk is het spel "Doctor Teeth". In dit spel ben jij de tandarts die de tandjes van een patiënt moet verzorgen. Dit spel is niet alleen leuk maar ook educatief. Leer hoe je de tandjes moet verzorgen en zorg dat de patiënt een frisse adem heeft. Gaatjes worden opgevuld.

In "Chip Family" speel je dan weer met eekhoorns. Eekhoorns zijn zoals je waarschijnlijk reeds weet gek op eikels. In dit spel moet je de eekhoorns helpen om de eikels te bemachtigen. Je plaats de eekhoorns daarbij op strategisch uitgekozen plaatsen. Slaag je er in om de 50 levels uit te spelen?

"Wedding Lily 2" is een ander spel. In dit spel gaat Lily trouwen. Jij kan haar helpen. Zorg dat ze er echt perfect uit ziet. Zorg dat alles bij elkaar past en zorg dat Lily een onvergetelijke dag beleeft.

Is het besturen van een voertuig meer iets voor jouw dan kan je je uitleven in "Pilot heroes" en "Sprint Club Nitro".  Beide actiespellen die je uren lang kan spelen.

Zin gekregen om te spelen? Probeer de spelletjes nu ....
http://fungame4you.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten