zondag 5 juni 2011

De Waterplay Triest van Big

Als het wat warmer wordt spelen kinderen graag met water. Je hebt niet altijd zin om dat grote zwembad te gaan uitpakken en te vullen met water. Vooral niet als ze de dag erna al opnieuw slecht weer geven. Niet getreurd kinderen hebben niet veel nodig om te kunnen spelen en plezier te maken.

Er bestaan tegenwoordig water speel sets. Daar zit geen gigantische hoeveelheid water in en de kinderen kunnen toch spelen met water. Een voorbeeld van zo een water speel set is de Waterplay Triest van Big.


















Deze water speel set zet je in een paar minuten in elkaar. Het vullen met water kan je gewoon met een fles of een klein emmertje. Deze speel set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn 2 bootjes voorzien. Naast de bootjes heb je een kraan, een brug en een rad om aan te draaien en het water te laten versnellen. In het midden heb je een groot platform waar je kan op spelen met een tankstation en een autootje. Op het platform in het midden kan je ook spelen met LEGO.

Het grote voordeel van zo een water speel zet is dat je hiermee ook binnen kan spelen. Als het dan toch opeens begint te regenen dan moet je je kinderen niet teleurstellen. Deze set is 90 cm lang en 60 cm breed. Het geheel weegt ongeveer 3,5 kg.

Deze speel set is te koop bij bol.
www.bol.com
Ongelooflijk hoeveel plezier kinderen met zo een speel set kunnen hebben. Zoals ze zeggen spelen kinderen nog het meest met eenvoudige dingen. Dit vinden we een absolute aanrader voor kinderen tussen de 3 en de 6 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten