woensdag 30 november 2011

Creatief zijn met PlayMais

Met PlayMais kan je spelen en tegelijkertijd creatief zijn. Zoals je reeds kon vermoeden is PlayMais gemaakt van maïs. Om de PlayMais kleur te geven zijn er enkel kleurstoffen toegevoegd die in de voedingsindustrie ook gebruikt worden. Als je PlayMais nat maakt dan begint het te kleven door het maïszetmeel.

PlayMais is natuurlijk niet gemaakt om op te eten maar je moet niet ongerust zijn als kleine kinderen een stukje in hun mond steken. PlayMais is volledig biologisch afbreekbaar en buiten mischien een gekleurde tong zal je er weinig van merken.

Met PlayMais kan je vele leuke dingen maken zoals dieren, voorwerpen, voertuigen en nog zo veel meer. En als je 2 stukje verkeerd plakt kan je die gemakkelijk terug uit elkaar trekken. Zeker als deze nog niet echt droog zijn. Bij de meeste PlayMais zit een boekje met voorbeelden die je kan maken maar je kan ook zelf creatief zijn en eigen creaties maken. Hieronder zie je 3 voorbeelden van PlayMais creaties.


PlayMais is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en helemaal niet duur. Kortom ideaal als cadeau voor kleine kinderen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Op onderstaande video clip zie je hoe gemakkelijk ze aan elkaar te kleven zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten