zaterdag 14 mei 2011

Review : Zombie Driver

Het spel Zombie Driver van Excalibur Publishing is een combinatie van racen, explosies en vernieling. Met een auto rij je door straten vol met zombies en mutanten. Het doel van het spel is het oppikken van overlevenden en deze in veiligheid te brengen. In het begin lijkt dit kinderspel maar na elk geslaagde opdracht wordt het moeilijker. Niet alleen zijn er meer en meer zombies maar ze beginnen ook allerlei objecten naar jouw te gooien. Gelukkig valt er geld te verdienen. Met dit geld kan je je wagen upgraden en je kan ook wapens kopen. Zelfs met die upgrades en wapens blijft het een uitdaging om de overlevenden op te pikken en in veiligheid te brengen.

Het spel kan je op verschillende manieren spelen. Je kan het verhaal volgen met de verschillende missies. Je kan het spel ook spelen in een race modus. Hierbij gaat het om snelheid, uithouding of om zoveel mogelijk zombies onschadelijk te maken.

In het spel kan je rijden met taxi's, race wagens en zelfs een schoolbus. Er zijn allerlei wapens zoals geweren, kanonnen en zelfs vlammenwerpers.


Een demo van het spel kan je downloaden op de volgende locaties:
De demo is 404MB groot. De installatie gaat vrij snel. De systeem vereisten voor het spel zijn het volgende:
  • minimum een 1,6Ghz processor
  • 1Gb ram geheugen
  • een video kaart met minstens 128MB video geheugen
  • DirectX 9.0C of hoger
  • 900Mb vrije harde schijf ruimte
  • Windows XP/Vista of Windows 7
Grafisch is dit spel meer dan voldoende. De besturing verloopt vlot. Vanwege het geweld en bloed wordt dit spel aanbevolen voor 15 jaar en ouder.

Onze conclusie:

Leuk spel. In het begin krijg je de indruk dat het te gemakkelijk is en dat het snel zal beginnen vervelen maar geef dit spel een kans en je zal zien dat dit niet zo is. Door het feit dat je je wagen kan "pimpen" met allerlei upgrades en wapens blijft het leuk spelen. Wij vinden dit al bij al een zeer geslaagd spel voor de liefhebbers van dit genre spelletjes.

Dit spel is te koop bij bol.
http://www.bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten