vrijdag 10 juni 2011

Hexbug : haal high tech beestjes in huis

Heb je beestjes in huis? Hebben je ouders, broers of zussen bang van beestjes die opeens vanonder het bed kruipen? Dan zijn de beestjes van HexBug misschien iets voor jouw. HexBug zijn kleine robot beestjes. De beestjes reageren op geluid en licht en sommige beestjes zoals de “inchworm” en de “spider” zijn van op afstand te besturen. Je kan met de beestje op allerlei manieren spelen. Je kan een race houden en zien welk beestje het snelst is of je kan een beestjes gevecht houden.

Een overzicht van de beestjes:

De HexBug “Original” die reageren op aanraking en geluid. Als ze ergens tegen aanbotsen of als je bijvoorbeeld in je handen klapt dan veranderen ze van richting. ( Alpha, Bravo, Charlie, Delta en Echo)

De HexBug "Inchworm" en de "Spider" kan je van op afstand bedienen. De "Crab" is ook leuk om mee te spelen. Hij verstopt zich in de schaduw en gaat op de vlucht als je in je handen klapt. De "Ant" is een echte race machine ideaal om een race te houden. 


Als je een gevecht wil houden dan is de "Nano" de max. Hiervoor heeft HexBug een echte Nano Bridge Battle Habitat Set. Dit is een arena voor de Nano's. In het midden is er een brug. Als je Nano van de brug geduwd wordt dan verliest hij. Als je met de Nano's wil racen dan is er een Nano Raceway Habitat Set. Een op maat gemaakt race circuit voor je Nano's.



De HexBug zijn een nieuwe rage. Uitermate leuk om mee te spelen. Vooral de kleine kindjes vinden dit leuk om mee te spelen. Vanwege de kleine onderdelen zijn ze wel niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Een Hex Bugs Nano Starter Set ,Hex Bugs Nano Habitat en een Hex Bugs RC Inchworm zijn te verkrijgen bij www.bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten