zondag 28 augustus 2011

Lego Star Wars : bouwpaketten

De Lego Star Wars bouwpaketten zijn zoals de naam het zegt gebaseerd op de Star Wars films. Er zijn in de loop van de jaren verschillende series bouwpaketten uitgebracht. Dit zijn de verschillende series:Episode I: The Phantom Menace
Episode II: Attack Of The Clones
Episode III: Revenge Of The Sith
Episode IV: A New Hope
Episode V: The Empire Strikes Back
Episode VI: Return of the Jedi
The Clone Wars
Expanded UniverseDe bouwpaketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Je hebt 2 maal plezier met deze paketten. Eerst is er de uitdaging van het bouwen. Afhankelijk van het paket kan dit enkele uren in beslag nemen. Daarna kan je je  fantasie helemaal uitleven.

Beeld je in dat je de leider bent van het rebellenleger. Wanneer the Empire de verborgen rebellenbasis aanvalt op de planeet Hoth moet jij de rebellen helpen om de de overwinning te halen. Geef je piloten de opdracht om een tegenaanval uit te voeren. Speel met de Droids en voer een massa aanval uit. Of ga op missie met een Republic Attack Cruiser. Tijdens je missie kan je de vijandige basis vernietigen.

Hieronder zie je enkele bekende figuurtjes uit de series:
Anakin Skywalker
Obi-Wan Kenobi
R2-D2
Super Battle Droid
Darth Vader
Shadow Trooper
Op de website van http://starwars.lego.com kan je 2 games spelen.

In het spel Quest for R2-D2 vraagt R2-D2 hulp maar hij weet niet dat zijn oproep de geheime plannen bevat voor het bouwen van 2 ultra geheime starships.  Probeer als eerste het signaal van R2-D2 te versterken en zo de plannen te bemachtigen.

In het spel Ace Assault kan je je vaardigheden testen tijdens inter galactische gevechten tussen starfighters, shuttles, gunships en meer.

Op de website vind je ook posters, downloads, filmpjes en veel meer. Een aanrader voor de echte liefhebbers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten