maandag 26 september 2011

Wisselvallig weer: bezoek Mega Speelstad

Het weer zit niet altijd mee en toch wil je met je kinderen een uitstap maken. Als je kinderen niet ouder zijn dan 12 jaar dan is Mega Speelstad misschien de ideale uitstap.

Mega Speelstad is een binnen-en buiten speeltuin. Het accent ligt wel op de binnenspeeltuin. Door die combinatie kunnen de kinderen verzekert spelen zelfs al is het slecht weer. De binnenspeeltuin is 5000m² groot, de buiten speeltuin 9000m². Mega Speelstad is gelegen in Wechelderzande in België.



Mega Speelstad : ingang
Mega Speelstad : botsauto's

In de binnenspeeltuin vind je verschillende attracties. Zo is er een treintje, een schommelboot, een paardenmolen, een tassenmolen, waterbootjes, speelkooien, springkastelen, de Butterfly, de Sky Dive, de Luna Loop, een monorail, een spookhuis, botsauto's, trampolines en nog veel meer. In de monorail kan je al fietsend op 2,5 meter hoogte de binnenspeeltuin verkennen. Een van de ouders mag eventueel mee indien gewenst. Sommige attracties zijn een echte kick voor de kinderen. In de Luna Loop wordt je onderste boven gedraaid. De Sky Dive en de Butterfly zijn voor de echte durvers! De binnenspeeltuin is ruim en aangenaam om in te wandelen. Brede gangen zorgen ervoor dat je zelfs met een kinderkoets gemakkelijk kan manoeuvreren. Overal zijn er tafels en stoelen voorzien zodat de ouders kunnen genieten van een drankje terwijl de kinderen kunnen ravotten. Natuurlijk kan je ook van een maaltijd genieten. Alle attracties in de binnenspeeltuin zijn gratis. Het eten en de drank natuurlijk niet.



Mega Speelstad : treintje
Mega Speelstad : Luna Loop

Als het dan toch onverwacht mooi weer is kan je genieten in de buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin vind je sprookjeshuisjes, een mini dierenparkje, een airtrampoline, schommels, ballshooting, een hindernissenparkoers, een piratenschip, een klimvulkaan, een treintje, glijbanen en nog veel meer. In de sprookjeshuizen worden de klassieke sprookjes verteld en geïllustreerd met poppen die bewegen. Zo vind je er de volgende sprookjes : roodkapje, doornroosje, assepoester, klein duimpje, hans en griet, smeeuwwitje en nog andere sprookjes. De buitenspeeltuin heeft klassieke attracties die echter goed in de smaak vallen bij peuters. Leuk is ook de klimvulkaan die de kinderen moeten beklimmen om vervolgens met een glijbaan terug naar beneden te komen. Net zoals in de binnenspeeltuin zijn er voldoende tafels en stoelen voorzien en zoals in de binnenspeeltuin zijn alle attracties gratis.



Mega Speelstad : sprookjeshuisjes
Mega Speelstad : buitenspeeltuin

Voor de geïnteresseerden nog wat nuttige informatie:




Mega Speelstad
Voetbalstraat 16
2275 Wechelderzande
Tel : 03 309 21 13
Fax : 03 383 27 40


Inkom Tarieven
in de week 10,00 euro
op zon-en feestdagen 11,00 euro
Volwassen mogen gratis binnen


Openingsuren:
woensdag van 13:30 tot 17:30
zaterdag van 10:00 tot 19:00
zondag van 10:00 tot 19:00


in juli en augustus van 10:00 tot 18:00
tijdens de schoolvakanties van 10:00 tot 19:00

Let wel op: drankjes en eten van thuis zijn wel niet toegelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten