maandag 21 november 2011

Lego Pirates of the Caribbean : De Black Pearl 4184

Maak je klaar om avonturen te beleven op zee. Deze boot is een replica van kapitein Jack Sparrow's boot uit de film Pirates of the Caribbean. Het schip bestaat uit meer dan 800 onderdelen en LEGO slaagt erin om de boot tot in het kleinste detail na te bouwen.
Lego Black Pearl
Kajuit van kapitein

Jack en zijn vrienden Will en Joshamee beleven opnieuw grote avonturen als na 13 jaar Davy Jones terugkeert om Jack mee te nemen naar de Vliegende Hollander. Davy Jones de man met het tentakel gezicht krijgt de hulp van Maccus en Bootstrap. Er zijn bij de set dus 6 minifiguren om mee te spelen.

Het schip heeft een echt anker en je kan ook gemakkelijk de vloer boven de vertrekken van de kapitein verijderen zodat je ook hier kan spelen. De figuurtjes hebben zwaarden, pistolen en zelfs een telescoop en kompas. De kanonnen zorgen dat je elk vijandig schip kan verslaan.

Opgelet deze set bouw je niet zomaar in 1 2 3. Volgens LEGO is deze set geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Gelukkig heeft LEGO gedetailleerde bouwhandleidingen. Het schip is ongeveer 60 cm lang en 50 cm hoog! Liefhebbers van LEGO en de Pirates of The Caribbean reeks kunnen zich helemaal uitleven met deze set. Uren bouwplezier en daarna kan je met een beetje fantasie fantastische avonturen beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten