maandag 14 november 2011

Spelen met een Buggy en een popje

Kinderen kunnen met de eenvoudigste dingen uren plezier maken. Onlangs waren we in een warenhuis en onze dochter had ongelooflijk veel belangstelling voor een super eenvoudige buggy en een popje. Beide stonden juist in promotie en we betaalden hier ongeveer 18 euro voor. Aangezien we enkele dagen later haar verjaardag gingen vieren lieten we ons verleiden en namen we beide mee. Hieronder zie je een foto van beide.

Buggy
Spelen met buggy
Die aankoop blijkt een schot in het roos te zijn. Onze dochter die nu 2 jaar geworden is speelt hier bijna alle dagen mee. Het is momenteel harde favoriete speelgoed. Ze wandelt of loopt hier in de woonkamer continu met haar buggy. Soms gaat het popje aan de kant en zit er een knuffelbeer in de buggy.

Zo een buggy heb je natuurlijk in alle maten en kleuren. Voor de kleinsten is de eenvoudigste al voldoende. Voor grotere kinderen mogen er wat extra's aan zijn zoals extra opbergvakken of een uitneembaar bedje. Zorg er vooral ook voor dat de handvatten van de buggy niet te hoog zijn.

Let ook op. Kinderen gaan ook proberen om zelf plaats te nemen in de buggy. Die buggy's zijn daar natuurlijk niet voor gemaakt. Hou je kinderen dus in het begin een beetje in de gaten.

Ieder kind heeft natuurlijk een andere voorkeur maar als je gaat winkelen zie je snel wat die voorkeuren zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je telkenmaal met een stuk speelgoed moet buiten wandelen! In elk geval hebben we ons de aankoop van de buggy en bijpassend popje nog niet betreurt. Ze is nog maar 2 jaar maar ze speelt zelf al moedertje met haar buggy en popje! Een aanrader voor kleine meisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten