maandag 30 juli 2012

Piraat spelen in een echte piraten boot

Kinderen spelen graag piraatje. Piraten beleven immers de wildste avonturen. Kijk maar eens naar Piet Piraat die op zijn schip “De scheve schuit” het ene avontuur na het ander beleeft.
Entex piraten speelboot
Kinderen kunnen net zoals Piet Piraat op avontuur gaan. Entex heeft hiervoor een echte piraten speelboot. Kinderen vinden hem gewoon fantastisch. De boot is een 1,82m lang zodat er meerdere kinderen in kunnen. Bovendien heeft de boot 2 kanonnen die ballen kunnen schieten. Een bal erin aan de ene kant, kloppen op de andere kant en hij schiet weg. Natuurlijk niet krachtig en totaal onschuldig maar de kinderen vinden het gewoon te gek dat hij eruit komt. Naast de boot is er ook een basket ring, zwaard en schild voorzien.

Met deze boot kunnen kinderen zowel binnen als buiten spelen. Bij slecht weer zet je de boot gewoon binnen op een zachte speelmat. Zorg er wel voor dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt zijn waarmee de kinderen de boot mogelijk kunnen beschadigen. Als het mooi weer zet je de boot gewoon buiten op het gras of een uitgerolde speelmat.

Als de kinderen een beetje uitgespeeld geraken op de boot kan je hem eventueel ook vullen met ballen. Let wel op die zijn niet meegeleverd.

De boot is gemaakt van vinyl en kan je opblazen. Een pomp is wel handig omdat het toch wel een heel karwei is om hem op te blazen. In de bodem van de boot is er een gat voor de afvoer van water. De boot is eigenlijk een soort speelhuis en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Scherpe voorwerpen hou je best uit de buurt want hij kan wel beschadigt worden. Gelukkig valt dit wel goed te herstellen.

Vanwege de lage prijs van deze boot +/- 25 € en de veel speel mogelijkheden vinden we deze boot een echte aanrader voor kleine kinderen.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke speelboot! Door het formaat nodigt de boot uit tot samenspel, hij is betaalbaar en makkelijke op te bergen. Super!

    BeantwoordenVerwijderen