vrijdag 2 november 2012

K3 dansmat

Zoek je naar iets speciaal? Iets leuks maar toch niet alledaags? Dan moet je absoluut de K3 dansmat overwegen. De K3 dansmat is niet alleen leuk maar ook gezond. Want bewegen is gezond!
afbeelding van kind op de K3 dansmat
K3 dansmat
Op de K3 dansmat leer je alle speciale pasjes en bewegingen van Josje, Karen en Kristel. De sterren op de dansmat kunnen oplichten. Op die manier zie je waar je je voeten moet zetten. De dansmat kan ook stukjes uit de liedjes van K3 spelen terwijl het de juiste sterren laat oplichten. De stemmen van de K3 meisjes maken het alleen maar leuker.

Op de K3 dansmat kan je ook de K3 microfoon of een MP3 speler aansluiten. De dansmat heeft een ingebouwde versterker en een volume regelaar. Ze is ongeveer 1 m2 groot en werkt op 4 AA batterijen. De bediening is zeer eenvoudig. Grote kleurige knoppen zorgen ervoor dat kinderen het in “no time” door hebben.

Dansmatten bestaan natuurlijk al langer maar dit is een K3 dansmat! En ze is speciaal gemaakt voor kinderen. Dit is gewoon leuk. IK Heb zelf zin om op die dansmat te gaan swingen. Maar we zullen er maar vanaf blijven aangezien ze gemaakt is voor kinderen (meisjes) tussen de 4 en 10 jaar.

2 opmerkingen:

  1. Misschien een dom vraagje maar weet er iemand hoe je een mp3 aansluit op de mat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeft die geen stereo aansluiting? Indien ja dan kan je in een computerwinkel gewoon een stereo naar stereo kabeltje gaan kopen. Zo een kabeltje kost misschien een euro of drie.

    BeantwoordenVerwijderen