zondag 29 mei 2011

Lego Hero Factory

Lego Hero Factory 3.0 is de opvolger van Lego Bionicle. Het idee achter Lego Hero Factory is dat als er iemand in nood is hij jouw hulp vragen. Je bouwt dan je eigen robot held om de persoon in nood te gaan helpen. Er zijn verschillende robots die kunnen gebouwd worden. De eenvoudige robots voor kinderen zijn opgebouwd uit een beperkt aantal stukken maar ze zijn ook grotere modellen voor de meer ervaren bouwers. De helden kunnen gebruik maken van verschillende wapens. Zo zijn er

- lava bol geweren (“Lava Sphere Shooter”)
- turbine boren (“Turbine Drill”)
- radio actief afval geweren ('Radioactive Sludge Shooter”)
...
Ook is er een “Multi Tool Ice Shield”. Dit is een combinatie van een schild en een wapen.


















Naast de helden heb je ook een ganse verzameling slechteriken. De slechteriken hebben net zoals de helden uiterst geavanceerde wapens.





















Op de website van LEGO kan je kan je een held bouwen of een stripverhaal maken met de Hero Factory figuren. LEGO werkt ook aan een spel. De LEGO Hero Factory Games.

Er is ook een tekenfilm van Lego Hero Factory Rise of the Rookies.

Uniek is ook de Lego Hero Factory Recon Team website. Op deze website kan je virtueel een robot bouwen bestaande uit verschillende onderdelen. Als je wil kan je vervolgens de onderdelen van je virtuele robot kopen en laten opsturen.



De helden van Lego Hero Factory zijn te koop bij bol.
www.bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten